Chips de legumes no forno

Chips de legumes no forno

4.7 7 ocen
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 doses

Składniki

  • beterraba crua pequena s/ casca que caiba no bocal da mandolina Bimby® ou cortada em pedaços (4x4x8 cm aprox.)
    150 g
  • pastinaca cortada em pedaços (4x4x8 cm aprox.) que caiba no bocal da mandolina Bimby®
    150 g
  • batata-doce cortada em pedaços (4x4x8 cm aprox.) que caiba no bocal da mandolina Bimby®
    150 g
  • batata cortada em pedaços (4x4x8 cm aprox.) que caiba no bocal da mandolina Bimby®
    150 g
  • Água fria
  • sal
    1 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 637.3 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 440.9 kJ / 105.4 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...