Urządzenia i Akcesoria
番茄牛肉粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切丝2 片
-
牛肉肉糜200 克
-
番茄 切块300 克
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐5 克
-
水1000 克
-
大米150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
655.8 mg
Białko
12 g
Kalorie
1252.6 kJ /
299.4 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
养生粥品
10 Przepisów
Chiny
Chiny