番茄牛肉粥

番茄牛肉粥

4.6 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切丝
    2 片
  • 牛肉肉糜
    200 克
  • 番茄 切块
    300 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 5 克
  • 1000 克
  • 大米
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 655.8 mg
Białko 12 g
Kalorie 1252.6 kJ / 299.4 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...