老上海葱油饼

老上海葱油饼

4.9 22 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
10 个

Składniki

面皮
  • 中筋面粉
    250 克
  • 170 克
  • 干酵母粉 (约3克)
    1 茶匙
  • 细砂糖
    5 克
油酥
  • 猪油
    100 克
  • 中筋面粉
    100 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 五香粉
    1 小撮
  • 椒盐
    1 小撮
制作
  • 切末
    200 克
  • 涂抹用
  • 油煎用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 199.9 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 930.5 kJ / 222.6 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...