Urządzenia i Akcesoria
老上海葱油饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
10 个
Składniki
面皮
-
中筋面粉250 克
-
水170 克
-
干酵母粉 (约3克)1 茶匙
-
细砂糖5 克
油酥
-
猪油100 克
-
中筋面粉100 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
五香粉1 小撮
-
椒盐1 小撮
制作
-
葱 切末200 克
-
油 涂抹用
-
油 油煎用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
199.9 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
930.5 kJ /
222.6 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的早餐
15 Przepisów
Chiny
Chiny