Urządzenia i Akcesoria
Rebanadas de helado de piña y coco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
20 rebanadas
Składniki
-
1 piña (aprox. 2 kg)
-
20 g de jugo de limón amarillo
-
115 g de azúcar 2:1
-
30 g de azúcar
-
300 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
4 cdas coco rallado sin azúcar tostado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanadas
Sód
15.2 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5 min
Limonada negra
144 godz.
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1 godz.
Agua de limón y sandía
10 min
Agua de horchata
15 min
Malteada de fresa
5 min
Donas de sushi
2 godz.
Tamales de frijol Veracruzanos
2 godz.
Malteada de pan de muerto
5 min
Esquites
30 min
Sangría de frambuesa y albahaca
40 min
Nieve de Piña
10 min