Urządzenia i Akcesoria
芒果椰子冷汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
姜 切片20 克
-
紫洋葱 切小块80 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切段1 支
-
熟芒果 去皮去核,取肉300 - 350 克
-
黄甜椒 去籽,切块,约120克1 个
-
花生酱40 克
-
椰奶400 克
-
冰块 (opcjonalnie)100 - 150 克
-
香菜籽粉 约½茶匙1 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
白胡椒粉2 - 3 小撮
-
新鲜香菜叶 装饰用
-
无盐烤腰果 装饰用
-
芝麻油 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
368.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏季开胃菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny