Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 pieces
Składniki
Cake
-
walnut halves80 g
-
unsalted butter diced230 g
-
granulated sugar230 g
-
large eggs4
-
instant coffee granules mixed with 2 Tbsp boiling water4 Tbsp
-
gluten-free self-raising flour230 g
Candied Walnuts
-
granulated sugar100 g
-
water1050 g
-
instant coffee granules mixed with 1 Tbsp boiling water1 ½ Tbsp
-
walnut halves200 g
-
vinegar15 g
Icing
-
granulated sugar200 g
-
instant coffee granules mixed with 1 Tbsp boiling water1 Tbsp
-
water25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
27.6 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Cranberry Chutney
25 min
Welsh Cakes
35 min
Red Velvet Number Cake
2 godz. 30 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.