Rissoler des échalotes

Rissoler des échalotes

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
250 g

Składniki

  • d'huile végétale
    10 g
    10 g d'huile d'olive
  • de beurre doux ou demi-sel
    10 g
  • d'échalotes coupées en deux dans la longueur
    250 g

Wartości odżywcze na 250 g

Kalorie 254 kcal / 1061 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 27 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...