Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
25 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube200 g
-
carrots peeled150 g
-
plain flour130 g
-
white rice flour50 g
-
ground coriander½ tbsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
water300 g
-
cooking oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
107 mg
Białko
1 g
Kalorie
202 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30 min
Vegetable Fritters
20 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min