Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
25 pieces
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube200 g
-
carrots peeled150 g
-
plain flour130 g
-
white rice flour50 g
-
ground coriander½ tbsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
water300 g
-
cooking oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
107 mg
Białko
1 g
Kalorie
202 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Spiralized Cucumber Acar
Brak ocen
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Fried Chives Pockets
45 min
Stir-fry Chayote
25 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Vegan ube ice cream
24 godz. 10 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min