Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1650 g water, divided
- 1 tsp active dry yeast
- 230 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 g salt, fine
- 10 g unsalted butter, to grease
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1057.9 kJ / 252.9 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 502.8 mg
Alternatywne przepisy
Savoury Bread and Butter Pudding
1 godz. 10 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Butter Cake
1h
Crème Caramel
3 Std. 50 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pouring Custard
15 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min