Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad Sandwiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
water (to the 1L fill level)
-
eggs6
-
mayonnaise to taste (see Tips)50 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
bread of choice10 slices
-
cress or alfalfa sprouts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
256.6 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
650.5 kJ /
155.5 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Boiled Eggs
20 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Breakfast burritos
45 min
Green mango shake
5 min
Chinese-style chicken
25 min
Mango and ginger smoothie
5 min
Macaroni carbonara
30 min
No fail mash potato
20 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min