Urządzenia i Akcesoria
Spiesje van konijn, appel en pruim
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
49.5 g
Kalorie
3649 kJ /
869 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
87.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 godz. 25 min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 min
Alpenmacaroni
45 min
Skelethoofden
5 godz.
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen