Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de beicon en tiras
- 250 g de setas frescas en láminas o tiras
- 1 pastilla de caldo de carne, desmenuzada
- 300 g de cava
- 500 g de agua
- 300 g de arroz de grano redondo
- 30 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2673 kJ / 639 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 68.4 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 952.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Risotto de setas
25min
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
1 godz. 15 min
Ñoquis a la carbonara
15 Min
Risotto al azafrán con vieiras
30 min
Coliflor gratinada
50 min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30 min
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55 Min
Fillet mignon con puré de patata rústico y espinacas a la crema - EEUU
1 godz. 15 min
Tortilla de patata y queso al vapor
45 Min
Makarounes tis kassou (Macarrones con cebolla caramelizada) - Grecia
1 Std.
Crêpes de pollo y verduras con salsa bechamel
1 godz. 50 min