
Urządzenia i Akcesoria
Jeżynowe mojito
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 szklanki
Składniki
Syrop jeżynowy
-
wody200 g
-
jeżyn, świeżych400 g
-
cukru100 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego50 g
Jeżynowe mojito
-
jeżyn, świeżych16
-
kostek lodu (patrz wskazówka)500 g
-
limonki ekologiczne, obrane, przekrojone na pół2
-
liści mięty, świeżych15 g
-
wody mineralnej, gazowanej schłodzonej200 g
-
białego rumu160 g
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Kalorie
245.8 kcal /
1028.5 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
17 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI V
10 Przepisów
Polska
Polska