Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline -
400 - 500
g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari sau în felii (1 cm)
lub 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată bucăți mai mari sau felii (1 cm) - 30 g apă
- 2 prize sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă cremoasă
25min
Budincă de griș
15 min
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 min
Supă de pui și legume
1 Std. 30 Min
Conopidă cu pesmet cu unt
40min
Limonadă unicorn
Pas d’évaluation
Fond de vită (din carne și oase)
Pas d’évaluation
Suc de mandarine și portocale
5 phút
Mămăligă tradițională
1h
Brânză proaspătă de vaci
15 Std. 20 Min
Supă de țelină și măr
55min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1 Std. 30 Min