Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub 20 g ulei de măsline -
400 - 500
g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari sau în felii (1 cm)
lub 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată bucăți mai mari sau felii (1 cm) - 30 g apă
- 2 prize sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu ciuperci și spanac
55min
Mămăligă cremoasă
25min
Fleică de porc cu ceapă verde
1hod. 10min
Mini focacce
3h 30min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Brak ocen
Ciabattine
3h 30min
Burger cu carne de porc gătită lent (Pulled Pork)
5h
Ceai verde cu portocală și mirodenii
15 min
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40min
Carne de vită și ciuperci, cu salată de conopidă
45 min
Sos Alfredo cu anghinare
45 min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40min