Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 600 grame
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 49 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1636 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă cremoasă
25min
Pui basc
1 Std. 10 Min
Lasagna săracă în carbohidrați
1u. 30min
Gem de căpșune și soc
35min
Mușchi de vită cu umplutură de hribi și parmezan și sos de vin roșu
1h 20min
Unt cu brandy
Brak ocen
Salată cu piept de rață și vinegretă balsamică de afine
1 godz. 35 min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Brak ocen
Sos de ciuperci
20min
Tocană de vită cu gnocchi
1u. 30min
Sos bearnez
15min
Sos de piper
30min