Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 600 grame
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 49 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1636 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de ciuperci
20 min
Salată coleslaw
10 min
Mușchi de vită cu sos de parmezan și hrean
55 min
Iaurt simplu, preparat în bolul de mixare
12h 10min
Sos de piper
30 min
Flan cu rubarbă și vanilie
50 min
Aripioare de pui cu lămâie cu orez și legume
Brak ocen
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Copane de pui în sos picant puttanesca
2 Std. 15 Min
Ciabattine
3h 30 min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55 min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50 min