Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent

Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent

4.0 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porții

Składniki

  • parmezan tăiat bucăți (2 cm)
    60 g
  • carne tocată de porc desfăcută bucăți
    300 g
  • carne tocată de vită, slabă desfăcută bucăți
    300 g
  • oregano uscat
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ¼ linguriță
  • sare de mare după gust
    1 - 2 lingurițe
  • căței de usturoi tăiați în două
    3
  • ulei de măsline
    20 g
  • ceapă galbenă tăiată clini
    200 g
  • vin roșu
    50 g
  • roșii cuburi, din conservă
    800 g
  • piure de roșii
    50 g
  • zahăr
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 699 mg
Białko 36 g
Kalorie 2120 kJ / 506 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...