Urządzenia i Akcesoria
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porties
Składniki
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3.6 g
Kalorie
836 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Hummus
5 min
Waterzooi van Kip
1 godz.
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Paashaas apero-hapjes
Brak ocen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Salmorejo
Brak ocen
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min