Urządzenia i Akcesoria
Boterhammen met spinazie pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porties
Składniki
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
506 mg
Białko
17 g
Kalorie
2801 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Carnaval
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Charoset
15 min
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Brak ocen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min