Urządzenia i Akcesoria
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sneetjes
Składniki
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7.3 g
Kalorie
1795 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rabarbertaart
55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nessuna valutazione
Vijgenmosterd
25min
Eenvoudige appeltaart
45min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Sinaasappelcake
1h
Zalm met venkel
40min
Banketbakkersroom
15min
Citroencake
2h