Urządzenia i Akcesoria
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
245.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
856.9 kJ /
204.8 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
33.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min