Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 24 oz malanga (taro root), peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)
- 4 oz white onion, cut into wedges
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
- 21 oz water
- 1 ½ oz cream cheese
- 1 oz unsalted butter
- 3 ½ oz whole milk
- olive oil, to drizzle
- chopped parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 856.9 kJ / 204.8 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33.1 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 245.8 mg
Alternatywne przepisy
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Avocado Tuna Salad
5min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5 min