Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
pork belly14 oz
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu) divided2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
water divided63 ½ oz
-
dried ramen noodles13 oz
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
chicken broth32 oz
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 inch
-
hot paprika½ tsp
-
large eggs2
-
nori seaweed (3 in. x 1 in.)12 pieces
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, to garnish2
-
toasted white sesame seeds to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2966.6 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
69.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Zucchini
35 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Creamy Feta Dip
5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min