Urządzenia i Akcesoria
New England Clam Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1274.3 mg
Białko
43.1 g
Kalorie
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Crab Dip
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Braised Trotters
1 godz. 10 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Texas Chili
1 godz. 10 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Boston Clam Chowder
55 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Cioppino
55 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min