Urządzenia i Akcesoria
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
white onion cut into strips (1 in.)4 oz
-
red bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
green bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish1 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
olive oil1 ½ oz
-
lime juice1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
10 ½ oz arborio ricebomba rice10 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
chicken broth divided28 oz
-
canned green peas drained15 oz
-
roasted red peppers drained, cut into strips
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.9 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1739.9 kJ /
415.8 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
54.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min