Urządzenia i Akcesoria
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
white onion cut into strips (1 in.)4 oz
-
red bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
green bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish1 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
olive oil1 ½ oz
-
lime juice1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
10 ½ oz arborio ricebomba rice10 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
chicken broth divided28 oz
-
canned green peas drained15 oz
-
roasted red peppers drained, cut into strips
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.9 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1739.9 kJ /
415.8 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
54.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Zucchini
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Mixed Herbs Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min