Urządzenia i Akcesoria
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Gouda in Stücken200 g
-
Magerquark250 g
-
Eier3
-
Salz und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen3 Prisen
-
Paprikamark40 g
-
Wasser1 EL
-
Oregano zum Würzen
-
Salami in Scheiben40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1042 mg
Białko
27 g
Kalorie
1363 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schüttelpizza
40 min
Proteinchips aus Harzer-Käse mit Chili-Dip
1 godz.
Low-Carb-Burger mit Wolkenbrötchen (Oopsies)
50 min
One Pot Mac and Cheese
25 min
Low Carb Tex-Mex-Auflauf
30 min
Herzhafte Quark-Schnitten
30 min
Low-Carb Brokkoli-Auflauf mit Hähnchen
1 godz. 30 min
Low-Carb-Pizzarolle
35 min
Protein-Fluff
5 min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 godz.
Holländische Käse-Eier
40 min
Low Carb Hack-Rolle
45 min