Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden

Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden

3.7 117 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Gouda in Stücken
    200 g
  • Magerquark
    250 g
  • Eier
    3
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    3 Prisen
  • Paprikamark
    40 g
  • Wasser
    1 EL
  • Oregano zum Würzen
  • Salami in Scheiben
    40 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1042 mg
Białko 27 g
Kalorie 1363 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...