Urządzenia i Akcesoria
棗香雞翅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
雞翅 (詳見要訣)6 隻
-
黑棗6 - 8 顆
-
蘋果醋60 克
-
醬油10 克
-
李型番茄 對半切8 - 10 粒
-
白芝麻1 茶匙
-
新鮮香菜 取葉子,裝飾用2 枝
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31 g
Kalorie
1896 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan