蔬菜雜煮
TM5 TM6

蔬菜雜煮

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 昆布, 沖洗乾淨、剪小段(約2公分)
  • 800 克 水
  • 30 克 日式醬油
  • 200 克 牛蒡, 切滾刀
  • 100 克 蓮藕, 切片
  • 100 克 熟竹筍, 切塊
  • 100 克 紅蘿蔔, 切塊
  • 60 克 新鮮香菇, 切塊
  • 30 克 甜豌豆, 去蒂頭、洗淨
  • 100 克 百頁結
  • 50 克 蒟蒻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
605 kJ / 140 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
7.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy