蔬菜雜煮

蔬菜雜煮

3.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 昆布 沖洗乾淨、剪小段(約2公分)
    10 克
  • 800 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 牛蒡 切滾刀
    200 克
  • 蓮藕 切片
    100 克
  • 熟竹筍 切塊
    100 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 新鮮香菇 切塊
    60 克
  • 甜豌豆 去蒂頭、洗淨
    30 克
  • 百頁結
    100 克
  • 蒟蒻
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.6 g
Kalorie 605 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 7.1 g
Węglowodany 22.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...