紅酒牛肉貝殼麵

紅酒牛肉貝殼麵

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切條(約1.5公分)
    80 克
  • 15 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 1 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 紅酒
    120 克
  • 高湯
    280 克
  • 乾貝殼義大利麵
    150 克
  • 新鮮巴西利葉 少許,切碎,裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 193 mg
Białko 36.6 g
Kalorie 3605.9 kJ / 863.7 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 130.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...