XO干貝醬炒雞棒腿

XO干貝醬炒雞棒腿

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 塊

Składniki

XO干貝醬
  • 紅蔥頭
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    200 克
  • 蔬菜油 (如:葵花籽油、大豆油)
    130 克
  • 乾干貝 洗淨、泡軟(約20分鐘),剝碎
    65 克
  • 蝦米
    65 克
  • 蠔油
    50 克
XO醬炒雞棒腿
  • 帶皮雞小腿
    10 隻
  • 新鮮香菇 切片
    50 克
  • 切段
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 36.1 g
Kalorie 2248 kJ / 537 kcal
Tłuszcz 37.3 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...