Urządzenia i Akcesoria
丹麥辮子吐司
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz.
12 人份
Składniki
-
奶油 (200克切片(厚約1公分),50克切塊)250 克
-
水120 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
高筋麵粉400 克
-
低筋麵粉 需多備一些灑粉用100 克
-
細砂糖 需多備一些60 克
-
蛋 (麵糰和刷上色用)2 顆
-
牛奶 (冷藏)60 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 12 人份
Białko
90 g
Kalorie
16799 kJ /
4019 kcal
Tłuszcz
203.6 g
Błonnik
12.9 g
Węglowodany
464.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味甜點的秘密
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan