丹麥辮子吐司

丹麥辮子吐司

4.5 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz.
12 人份

Składniki

  • 奶油 (200克切片(厚約1公分),50克切塊)
    250 克
  • 120 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    400 克
  • 低筋麵粉 需多備一些灑粉用
    100 克
  • 細砂糖 需多備一些
    60 克
  • (麵糰和刷上色用)
    2 顆
  • 牛奶 (冷藏)
    60 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 12 人份

Białko 90 g
Kalorie 16799 kJ / 4019 kcal
Tłuszcz 203.6 g
Błonnik 12.9 g
Węglowodany 464.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...