Urządzenia i Akcesoria
南瓜鬆糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
南瓜肉 去皮、切片300 克
-
細砂糖60 克
-
牛奶180 克
-
葵花油40 克
-
蜂蜜5 克
-
鹽½ 茶匙
-
低筋麵粉300 克
-
泡打粉2 茶匙
-
南瓜籽40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.493 g
Kalorie
1040 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
4.266 g
Błonnik
2.638 g
Węglowodany
45.323 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan