Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta de palomitas
- 3 - 4 lámina de grenetina (aprox. 5 g)
- agua fría para remojar
- 400 g de crema (min 30% de grasa)
- 200 g de leche
- 60 g palomitas de caramelo más para decorar
- 10 g de azúcar
- 1 cditas de extracto de vainilla natural
Salsa de caramelo salado
- 50 g de mantequilla, en piezas
- 80 g de crema (35% grasa)
- 30 g de azúcar de caña
- 30 g de azúcar glass
- 30 g de miel de maple
- 1 cditas de extracto de vainilla natural
- ¾ cditas de sal de mar, fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1976.8 kJ / 472.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 40.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 342.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gyozas japonesas
50min
Crema de zanahorias asadas con leche de coco
40min
Crepas Suzette
1h 15min
Bowl de Matcha smoothie
5min
Rollo de manzana y canela
1h 50 min.
Ensalada fría de fideos con mango y papaya
无评分
Sour de melón y pepino (Mocktail)
无评分
Sukiyaki de pollo
45min
Zanahorias fermentadas TM6
84h 30min
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Cannoli (Los Soprano)
1h
Bowl de atún y aguacate
50min