Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de chocolate
- 165 g de chocolate, en trozos o chispas
- 150 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 75 g de azúcar
- 6 huevos
- 75 g de harina de almendras
Ganache de trufa
- 300 g de chocolate amargo
- 150 g de leche
Glaseado de chocolate
- 220 g de agua
- 11 g de grenetina en polvo
- 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cacao en polvo
Temperado
- 600 g de chocolate amargo, para temperar
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 26429.7 kJ / 6316.8 kcal
- Białko
- 116.4 g
- Węglowodany
- 566.4 g
- Tłuszcz
- 437.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 235.3 g
- Błonnik
- 75.5 g
- Sód
- 687.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limonada rosa
10 Min
Pastel de invierno decorativo
3h 25min
Limonada - Demo - presentadores
10 Min
Panqué de plátano y ajonjolí negro
1 Std. 20 Min
Perlas de uva Concord con champán
40 Min
Pan pita
1 Std. 30 Min
Pan de soda y queso fresco con nueces TM6
12 Std. 15 Min
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min
Galletas rápidas de nuez
25 Min
Bogavante con salsa verde
30 Min
Masa para pay
40 Min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 Min