Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cobertura
- 150 g de almendras
- 130 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de harina
- 15 g de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- azúcar glass, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 10 rebanadas
- Kalorie
- 18408.2 kJ / 4399.7 kcal
- Białko
- 75.9 g
- Węglowodany
- 445.4 g
- Tłuszcz
- 270 g
- Tłuszcz nasycony
- 123.4 g
- Błonnik
- 24.2 g
- Sód
- 1636 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de invierno
45 Min
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1 Std.
Panqué de vainilla
55min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Pizza bianca de invierno estilo Chicago
Brak ocen
Panqué con arándanos
1 Std.
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1h 15min
Torta de cielo
50 min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pastel de elote con rompope TM6
2h