Urządzenia i Akcesoria
Pastel de coco sin harina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 porciones
Składniki
-
mantequilla para engrasar
-
200 g de coco rallado y un poco más para espolvorear
-
6 huevos
-
2 lata de leche condensada dulce (aprox. 740 g)
-
1 pizca de sal
-
10 g de licor de almendra (opcjonalnie)
-
1 ½ cdita de polvo para hornear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
14 g
Kalorie
2487 kJ /
594 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel de choco nuez
50 min
Delicias de coco
1 godz. 30 min
Galletas de jengibre
4 godz.
Natilla de café
40 min
Natilla de mango
1 godz. 10 min
Bollos de cúrcuma
30 min
Pastel imposible al vapor
2 godz. 40 min
Cheesecake de naranja al Varoma
7 godz.
El pastel
2 godz.
Galletas especiadas
1 godz. 10 min
Panqué de zanahoria
1 godz.
Crème brûlée de café TM6
15 min