Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de betterave crue
- 150 g de panais
- 150 g de patate douce
- 150 g de pommes de terre
- l'eau froide
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filets de poitrine de poulet au Metaxa
1h
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1hod. 30min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1hod. 30min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Soupe de pois chiches à la rhubarbe et au curry
1h 20min
Légumes racines et céréales mélangées
3hod. 15min
Risotto
Brak ocen
Velouté de courgettes
45min
Millet au poulet curry
35min
Mini tartes aux champignons
1u. 45min
Crêpes sans lactose à la confiture
Brak ocen
Bolognaise au soja
40min