Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g dovlecel, bucăți (4 cm)
- 50 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 40 g unt nesărat, bucăți
- 40 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto
- 70 g vin alb
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță concentrat pastă de legume - 680 g apă
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 75 g brânză feta, cuburi (1 cm)
- 6 frunze busuioc proaspăt, mărunțit fin
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 66.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu ciuperci și spanac
55min
Supă cu tăieței
1h 30 min
Risotto cu cartofi dulci, nuci pecan și brânză albastră
30min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 min
Tocăniță de pui cu mazăre
1 Std. 15 Min
Farfalle cu măsline și mozzarella
30min
Cartofi gratinați
1hod. 10min
Cuib de Paște
2h
Salată de pui și spanac, cu bulgur
Brak ocen
Paste Orzo cu lămâie
40min
Penne cu ton
30min
Paste Orzo cu pui și pesto
30min