Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g dovlecel, bucăți (4 cm)
- 50 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 40 g unt nesărat, bucăți
- 40 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto
- 70 g vin alb
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță concentrat pastă de legume - 680 g apă
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 75 g brânză feta, cuburi (1 cm)
- 6 frunze busuioc proaspăt, mărunțit fin
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 66.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu Ragout de legume
45 min
Risotto cu cartofi dulci, nuci pecan și brânză albastră
30 min
Pui Cajun și piure de cartofi dulci
25 min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 min
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50 min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35 min
Ouă poșate, cu salsa cu somon afumat și avocado
30 min
Supă irlandeză de cartofi
35 min
Clătite cu dovleac cu sirop de arțar și nuci pecan
35 min
Bol cu pui în stil marocan
45 min
Supă de țelină și măr
55 min
Gratin de cartofi dulci
30 min