Urządzenia i Akcesoria
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)200 g
Lasagne
-
Italian 00 flour300 g
-
baby spinach leaves70 g
-
eggs2
-
olive oil10 g
Bolognese ragout
-
120 g dry-cured ham, cut in cubesbacon cut in cubes120 g
-
English celery stalks cut in pieces80 g
-
carrots cut in pieces80 - 100 g
-
onions cut in halves150 - 180 g
-
olive oil plus extra for pasta25 g
-
butter25 g
-
minced meat (beef, lamb, chicken or pork or mix)400 g
-
70 g red winedry white wine70 g
-
canned crushed tomatoes250 g
-
warm water70 g
-
dried bay leaf1
-
tomato purée30 g
-
salt1 tsp
-
water to cook pasta
Béchamel
-
fresh milk500 g
-
butter cut in pieces40 g
-
Italian 00 flour50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Assembly
-
butter for greasing and topping
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
525 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
2296.9 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Siam Kuah
1 godz. 5 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Pizza Bianca
45 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Brown Sugar Syrup
20 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Vanilla Syrup
40 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min