Urządzenia i Akcesoria
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)200 g
Lasagne
-
Italian 00 flour300 g
-
baby spinach leaves70 g
-
eggs2
-
olive oil10 g
Bolognese ragout
-
120 g dry-cured ham, cut in cubesbacon cut in cubes120 g
-
English celery stalks cut in pieces80 g
-
carrots cut in pieces80 - 100 g
-
onions cut in halves150 - 180 g
-
olive oil plus extra for pasta25 g
-
butter25 g
-
minced meat (beef, lamb, chicken or pork or mix)400 g
-
70 g red winedry white wine70 g
-
canned crushed tomatoes250 g
-
warm water70 g
-
dried bay leaf1
-
tomato purée30 g
-
salt1 tsp
-
water to cook pasta
Béchamel
-
fresh milk500 g
-
butter cut in pieces40 g
-
Italian 00 flour50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Assembly
-
butter for greasing and topping
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
525 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
2296.9 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainan Coconut Mooncake
49 Std. 10 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Keine Bewertungen
Browned chicken mince
20 Min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Gingerbread House
1 Std. 10 Min
Easy mac and cheese
40 Min
Rhubarb and Ginger Tart
1 Std. 45 Min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min