Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g fasole boabe, din conservă, clătită și scursă (1 conservă x 400 g)
- 200 g brânză feta, bucăți
- 10 g frunze de busuioc proaspăt
- 60 g maioneză
- 30 g ulei de măsline
- ½ linguriță piper măcinat
- Wartości odżywcze
- na 100 grame
- Kalorie
- 1197.5 kJ / 286.2 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 460.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salam de biscuiți
3 Std. 10 Min
Cremă tartinabilă din sardine
5 min
Langoș
1 godz. 55 min
Supă de morcovi, portocală și ghimbir
25 min
Tort Caprese
55 min
Sos cu macrou afumat și năsturel
5 min
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 min
Ouă umplute
55 min
Spanakopita Soulei
1h 35 min
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25 min
Saleuri cu brânză
30 Min
Supă de roșii, linte și cimbru
40 menit