Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g fasole boabe, din conservă, clătită și scursă (1 conservă x 400 g)
- 200 g brânză feta, bucăți
- 10 g frunze de busuioc proaspăt
- 60 g maioneză
- 30 g ulei de măsline
- ½ linguriță piper măcinat
- Wartości odżywcze
- na 100 grame
- Kalorie
- 1197.5 kJ / 286.2 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 460.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocană de fasole albă și usturoi
50min
Clătite cu spanac, jambon și ricotta
1u. 45min
Mușchi de vițel în crustă de ierburi aromatice, cu sos de carne
Brak ocen
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
Brak ocen
Rotolo cu vinete
1 Std. 40 Min
Nuci condimentate
Brak ocen
Tocană de miel cu chimion și vinete
1 Std. 10 Min
Supă thai cu crevete, Mere cu mirodenii
1h 15min
Humus cu mazăre și fasole
25min
Varză roșie
1h
Tartă picantă cu ton, ouă și capere
1 Std. 10 Min
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1h 35 min