Plumcake patate e speck
TM5 TM6

Plumcake patate e speck

2.9 (27 ocen)

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di patate, pelate e a tocchetti
  • 150 g di speck a cubetti
  • 3 uova
  • 50 g di latte
  • 70 g di olio di semi di girasole
  • 200 g di farina tipo 00
  • 15 g di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
840.8 kJ / 200.9 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
18.2 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
0.8 g
Sód
189.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy