Wersje kompatybilne
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g ceapă, sferturi
- 10 g ghimbir proaspăt, descojit, tăiat în felii rotunde (2 mm)
- 1 cățel de usturoi
- 1 ardei jalapeño, proaspăt, jumătăți, fără semințe
- 1 mango, copt, mare, bucăți
- 3 linguri pastă de tamarin
- 4 linguri melasă, neagră
- ¼ linguriță ienibahar măcinat
- 90 g vin roșu
- 180 g zeamă de portocală
- 2 linguri oțet de vin roșu
- 24 cotlete de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1002 kJ / 240 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Pas d’évaluation
Milkshake cu unt de arahide
Pas d’évaluation
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Pas d’évaluation
Granita de cafea
8h 10 min
Nuci caju cu curry, prăjite
30 min
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Pas d’évaluation
Crêpes Suzette
1 godz. 20 min
Carne de porc în sos de piper verde și coniac
50 Min
Coaste de porc gătite lent, cu sos BBQ (cu capac pentru cuțit)
4h 25min
Vită gătită lent, cu ciuperci și legume
5 godz. 20 min
Mușchi de vită, cu cartofi dulci și sos remoulade cu hasmațuchi
Pas d’évaluation