Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Japanese Cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (opcjonalnie) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (opcjonalnie) for dusting (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
162.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1573.2 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Lemonade
5 min
Citrus Water (TM5)
35 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Meatballs - Keftedes
2 godz. 30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Gut Immunity Shot
5 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
Banana Peel Cookies
1 godz. 30 min