Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Japanese Cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 slices
Składniki
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (opcjonalnie) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (opcjonalnie) for dusting (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
162.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1573.2 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Steamed Chocolate Flan Cake
7 godz.