Urządzenia i Akcesoria
爽口莴笋丝(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
莴笋 去皮切段,可以横向放入进料口的大小500 克
-
盐 约10克,腌制用1 汤匙
-
矿泉水 冲洗用适量
-
油25 克
-
麻油10 克
-
葱 切葱花6 根
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1654.8 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
832 kJ /
412.5 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny