清炒四季豆

清炒四季豆

3.7 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鲜辣椒 切片
    ½ 根
  • 四季豆 去头尾,去筋,斜切段
    300 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.425 g
Kalorie 199 kJ / 47 kcal
Tłuszcz 2.648 g
Błonnik 1.875 g
Węglowodany 5.259 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...