Urządzenia i Akcesoria
炝炒西芹片(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
西芹 去除叶子,切成能放入进料口的长度400 克
-
油15 克
-
百合50 克
-
盐3 - 4 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1316.6 mg
Białko
2 g
Kalorie
597.5 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Przepisów
Chiny
Chiny