Urządzenia i Akcesoria
Gefilte Fish
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 pieces
Składniki
Stock
-
onions cut into pieces170 g
-
carrots cut into pieces85 g
-
celery cut into pieces85 g
-
fresh parsley20 sprigs
-
fresh thyme3 sprigs
-
fish stock1815 g
-
carrots cut on the bias (6 mm/¼ in.)2
Gefilte Fish
-
fresh white fish boneless, skinless, cut into pieces (5 cm/2 in.)455 g
-
large eggs3
-
matzo meal130 g
-
kosher salt1 tsp
-
Belgian endive to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
ground horseradish, ready-made with beets, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
575 mg
Białko
10 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Latkes
35 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Baked Alaska
28 godz. 40 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Steamed Shrimp
20 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Creamed Spinach
30 min