Urządzenia i Akcesoria
Tuna empanada
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Tuna filling
-
onions cut in quarters300 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)200 g
-
hard-boiled eggs chopped2
Empanada dough
-
water50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine50 g
-
90 g butterlard90 g
-
egg1
-
3 tsp dried yeastfresh yeast crumbled25 g
-
bread flour450 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
flour for dusting
-
egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2904 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Aubergine and Almond Dip
20 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.
Octopus and Potato Salad
40 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Antioxidant detox juice
15 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min