Tuna empanada
TM6 TM5 TM31

Tuna empanada

4.4 (18 ocen)

Składniki

Tuna filling

  • 300 g onions, cut in quarters
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 150 g green peppers, cut in pieces
  • 200 g canned crushed tomatoes
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
  • 2 hard-boiled eggs, chopped

Empanada dough

  • 50 g water
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 90 g lard
    lub 90 g butter
  • 1 egg
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    lub 3 tsp dried yeast
  • 450 g bread flour
  • 1 tsp salt

Assembly

  • flour for dusting
  • 1 egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2904 kJ / 694 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
39 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy