Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stock
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- 20 sprigs parsley
- 3 sprigs thyme
- 64 oz fish stock
- 2 carrots, cut on the bias (¼ in.)
Gefilte Fish
- 16 oz firm white fish, boneless, skinless, cut into pieces (2 in.)
- 3 large eggs
- 4 ½ oz matzo meal
- 1 tsp kosher salt
- endive leaves, to serve
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- prepared horseradish with beets, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 575 mg
Alternatywne przepisy
Cutter Beet Carpaccio
Nessuna valutazione
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Choron Sauce
20min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Gluten-Free Pasta
1 godz. 15 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Tuna Tapenade
5min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Barbecue Hollandaise
20min
Cream of Asparagus Soup
15 min