Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 0.5 oz)6
-
yellow onion quartered (approx. 1 md. onion)5 oz
-
oil1 oz
-
chili powder2 tbsp
-
onion powder1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
sweet paprika5 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
garlic powder2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
canned diced tomatoes drained (approx. 1 can)14 ½ oz
-
chicken stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 oz
-
barbeque sauce (see Tip)4 oz
-
water divided105 oz
-
pork shoulder trimmed of excess fat56 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
446.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
1626.1 kJ /
388.7 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min
Carnitas
50 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min