Urządzenia i Akcesoria
Velouté met Marokkaanse smaken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8.5 g
Kalorie
652 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramadan
20 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Aardappel-wortel hapjes
40 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min