![Porree-Hackfleisch-Suppe Porree-Hackfleisch-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/676b981b58c5b95ef9b96e683c49d616/Derivates/21907ef331de9f8b2aa265cd2e068af1c5e561fe.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Champignons, braun oder weiß, in Scheiben
- 530 g Wasser
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 250 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
200
g Kräuterschmelzkäse, in Stücken
lub 200 g Schmelzkäse, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2047 kJ / 489 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese-Makkaroni
30 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Sahne-Grießpudding
20 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Chili con Chorizo
30 min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Low-Carb Brokkoli-Auflauf mit Hähnchen
1 godz. 30 min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min